A Time 4 Upgrade Prediktív Karbantartás és Ipari Hálózattechnika Kft. egy kis család. Olyan emberek dolgozunk ennél a cégnél, akik már egy évtizede, az előző munkahelyünkön is kollégák voltunk, illetve néhány családtagunk is részese a vállalkozásunknak. Szakmai tapasztalataink a gépipari és fémipari gyártóberendezések karbantartásának területéről származnak. Van közöttünk a gépészethez, a gépészeti elektronikához és a manapság egyre inkább releváns gyártóterületi és gyártásközeli informatikához értő szakember is. Munkánk során igyekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni mind az ügyfeleink és megbízásaink, mind pedig munkavállalóink és családjaik, szempontjából.

A Time 4 Upgrade Kft. megalapításakor olyan tevékenységeket tűztünk a zászlónkra, amik a jövőbe vezetnek minket, és amiket mi tapasztalataink alapján jövőállónak érzünk.

A cég nevében szereplő prediktív karbantartás lényegében azt jelenti, hogy különböző, lehetőség szerint automatizált technológiákkal igyekszünk előre jelezni bizonyos alkatrészek kopását, elhasználódását, illetve nyomon követni az egyes rendszerek és funkciók üzemszerű állapotában bekövetkező változásokat. Ez adott esetben egy komplex adatgyűjtő rendszer kiépítését és üzemeltetését jelenti a hozzá tartozó hardverekkel és szoftverekkel együtt. A Time 4 Upgrade Kft. éppúgy képes a komplex, teljes értékű rendszer megvalósítására, mint a részeit alkotó egyes alrendszerek telepítésére.

Az ipari hálózattechnikában képviselt irányvonalunk szervesen kapcsolódik az adatgyűjtés, a digitalizáció és a prediktív karbantartás témájához. Ezen a területen a német Indu-Sol GmbH, Hilscher GmbH és Schildknecht AG nevű vállalatok a partnereink. Az ő minőségi termékeikkel és szakmai támogatásukkal valósítjuk meg a Time 4 Upgrade Kft. hálózati kommunikációs projektjeit, melyek sokszor elengedhetetlen részét képezik a különböző adatgyűjtő és digitalizációs koncepcióknak.

A Time 4 Upgrade Kft. ipari hálózattechnikára vonatkozó megközelítése és partnereink megoldásai közepes és nagy multinacionális vállalatoknál is komoly érdeklődésre tartanak számot. Az egyes speciális terepi buszhálózatokhoz fejlesztett, általunk forgalmazott diagnosztikai és felügyeleti eszközök sokaknak nyújtanak segítséget a gyártást hátráltató makacs kommunikációs hibák megoldásánál. Hálózati infrastruktúra komponenseink, mint a menedzselhető ipari ethernet switchek, lehetőséget teremtenek egy folyamatosan felügyelt, biztonságos, prediktív módon karbantartható, nagy teljesítményű kommunikációs hálózat kialakítására, mely kezelni képes az automatizálás és az adatgyűjtés együttes igényeit. Az ilyen hálózatok részletes tervezéséhez szükséges szoftvert és támogatást is tudunk nyújtani.

Mindemellett kínálunk az egyes alkalmazások különböző kommunikációs protokolljainak összekapcsolására készült hardvereket, gatewayeket és PC-kártyákat. A Time 4 Upgrade Kft. ezzel a termék és szolgáltatáspalettával lefedi a gyártó területeken működő terepi hálózatok igényeit, és a terepi szint, valamint a vállalati IT között manapság még sokszor gazdátlanul létező és felügyelet nélkül hagyott ipari IT igényeit is. A fentiek segítségével pedig hatékony infrastruktúrát képes tervezni, kialakítani és működtetni a legkülönfélébb digitalizációs és
adatgyűjtéssel kapcsolatos igényeknek megfelelve.

A Time 4 Upgrade Kft. megközelítésében az előre látható terhelésnek megfelelően tervezett, menedzselhető és egyúttal menedzselt hálózat a jó hálózat. Partnereinknek köszönhetően olyan eszközöket forgalmazunk, melyek minden lehetőséget megteremtenek az ilyen hálózatok létrehozására és fenntartására. Ugyanakkor elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinket a hálózataikkal kapcsolatos koncepció alkotásban, tervezésben, kiépítésben, üzemeltetésben, diagnosztikai műveletekben, optimalizálásban, illetve személyzetük hálózati témájú oktatásában is támogassuk.

A Time 4 Upgrade Kft-nél a tartós és minőségi megoldásokat részesítjük előnyben, és ezt a hozzáállást igyekszünk ügyfeleink felé is közvetíteni. Az ilyen megoldások között keressük a leginkább gazdaságos lehetőséget, de az olcsó félmegoldásokat nem kedveljük. Ezeket legfeljebb szükségszerű átmeneti állapotként látjuk megvalósíthatónak.

Büszkék vagyunk az elmúlt években elért fejlődésre, a megoldásokra, melyeket ügyfeleinknek nyújtottunk, a jól sikerült oktatásainkra, az ügyfelekkel és partnerekkel kialakított jó, sok esetben bizalmi viszonyra, és a folyamatosan gyarapodó tapasztalatainkra. Mindezek nagy örömünkre megerősítést nyernek a Time 4 Upgrade Kft üzleti sikereiben is.

Hiszünk a csúcstechnológiában. Nem annyira a népszerűségre optimalizált látványtechnológiában, sokkal inkább a valós hasznosságot nyújtó, magas rendelkezésre állást lehetővé tevő, de elkerülhetetlenül némi hozzáértést igénylő technológiában. Hiszünk a közös munkában, az erőfeszítésben, a sikerélményben, a közvetlen és barátságos emberi
viszonyokban, mindezek fenntarthatóságában, és abban, hogy az előzőknek köszönhetően elért sikereinket megérdemeljük. Ezeket a sikereket pedig örömmel osztjuk meg munkatársainkkal, családjainkkal, partnereinkkel.