Hálózatdiagnosztika

Teljeskörű ipari hálózati (PROFINET, PROFIBUS) minősítés,
hibakeresés és javítás.

Miért fontos a hálózatdiagnosztika?

Modern automatizmusok elemi összetevője az ipari buszerendszerek. Funkciója és sokszor összetettsége nagyon hasonlatos az emberi idegrendszerhez. Elégtelen működésük a gépállások jelentős hányadát okozhatják. Állapotfelméréssel és javításukkal az üzemeltetési kiadások lecsökkenthetőek, az állásidők és veszteségek elkerülhetők.

Megelőzés = gazdaságosság

PROFINET és PROFIBUS hálózatok teljeskörű hibakeresését, javítását és prediktív felügyeletre való átalakítását vállaljuk. Európai piacon egyedülálló és sokat bizonyított megoldásokkal az Indu-Sol partnerünk jóvoltából.

Hibakeresés

Átfogó kommunikáció vizsgálat specifikus mérőrendszerekkel. Gyors, hatékony, gazdaságos!

Optimalizálás

Hibás kommunikációs megoldások feltárása, áttervezése és korrigálása a megszokott A-Z csomagban.

Hitelesítés

Új automatizmust vásárolt? Új gépet telepít? Menjen biztosra, hitelesítse kommunikációs rendszerét is!

Elhúzódó hibája van, szorványos résztvevőkiesések, vagy szeretne egy erre a témára specializálódott partnerrel felkészülni a váratlan helyzetekre? Sokéves és szerteágazó ipari hálózatdiagnosztikai és tervezési tapasztalatainkra alapozva vállaljuk PROFINET és PROFIBUS hálózatok teljeskörű hibakeresését, javítását és prediktív felügyeletre való átalakítását. Európai piacon egyedülálló és sokat bizonyított megoldásokkal az Indu-Sol partnerünk jóvoltából.

Hálózat tervezés egy új szakterülete az ipari igényeknek. Míg 10-20 éve általános volt a gépek szigetszerű tervezése és építése, mára az ipar 4.0, valamint a digitalizáció térnyerése (az ipar fejlődésének természetes folyamata) már megköveteli a részegységek hálózatba szervezését. Ezzel az átalakulással az eddig 1% körüli kommunikációs igény 10%- ra vagy afölé emelkedett. Ezzel jelentős részt birtokolva egy automatizmus értékében. Egy jól működő és fenntartható rendszer megköveteli ezen technológia tervezését üzembiztonsági, karbantartási és információ biztonsági oldalról is!

Újonnan üzembe helyezett automatizmusok, melyek szabványos buszrendszereket használnak (PROFINET, PROFIBUS, Ethernet IP) a szabvány előírja mind a tervezés, mind a kivitelezés, mind pedig a hálózat hitelesítés lépéseit. Ezzel biztosítva a megfelelő minőséget és üzembiztonságot. Az Indu-Sollal közösen úttörők vagyunk Magyarországon ezen szolgáltatások nyújtásában. Egy hiteles jegyzőkönyv biztosítja a vevőt a megfelelő minőségről és biztosítja a gyártót is garanciális és szavatossági kérdésekben.

Bízza ránk akár meglévő hálózata felmérését, diagnosztikáját!

Miért minket válasszon?

R

Stabilitás

R

Megbízhatóság

R

Progresszivitás

A valós teljesítmény és tudás értékelése, az adott szó hitele, az átláthatóság és a tisztelet, a fenntarthatóság, és a hosszú távú gondolkodás, ami minket jellemez.

Rólunk mondták

Hitelesség

Tervezett, dokumentált és tesztelt megoldásaink alapján nincsenek “apróbetűk”, helyettük átláthatóság és konzekvencia.

Progresszívitás

Hozzáállásunkban, munkánkban a progresszívitásra, önállóságra törekszünk.

A-Z-ig támogatjuk

Az ipar 4.0 bevezetése a magyar iparban terepi szintről indulva, IT biztonságon át egészen az alkalmazásokig.

Árajánlatot kérne? Kérdése van?

Kérjük, kattintson az alábbi gombra és küldje el nekünk üzenetét!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Prediktív karbantartás

Értesüljön a változásokról még a hiba bekövetkezte előtt!

Részletek

Ipari hálózatok

A digitalizáció alapja a terepi kommunikáció. Legyen minőségi és felügyelt!

Részletek

Hálózatdiagnosztika

Ipari kommunikáció analízis, hibakeresés és javítás.

Részletek

éve a jövőért

3

sikeres projekt

+250

hozzáértés

100%

Hírek

Ipari hálózatok – a digitalizálás idegrendszere

Ipari hálózatok – a digitalizálás idegrendszere

1: A PROnetplan hálózat tervező szoftver kezelő felületeMinden vállalat tudja, hogy termelési rendszereinek folyamatos digitalizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy a jövőben is helyt tudjon állni a piacon. Át kell gondolni a meglévő struktúrákat, újakat kell létrehozni,...

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Az ipari hálózatok biztonságos üzemeltetéséhez fontos mindenkor ismerni azok állapotát. Az Indu-Sol által készített, PROFINET certifikációval is rendelkező PROmesh P10 ipari ethernet switch megbízhatóan irányítja a kommunikációt homogén és konvergens hálózatokban,...

Nem küldünk felesleges SPAM leveleket!