Ipari hálózatok kiépítése

Hatékony megoldás automatizációs rendszerekhez

Miért fontos az ipari hálózatok minősége?

Lehetővé teszi többféle kommunikáció jelenlétét a hálózaton egymás zavarása, akadályozása nélkül. Egy ilyen hálózat, a terepi résztvevők, PLC- k és egyéb PROFINET résztvevők mellett tartalmazhat számítógépeket, adatbázisokat, vagy bármilyen más ethernet résztvevőt. A rendszer legnagyobb előnye a szinte korlátlan flexibilitás és integrálhatóság. Ezen előnyöknek azonban ára van! De szerencsére szabványa is, melynek betartása garantálja a fent leírtakat. Vizsgáltassa meg Ön is, kérjen konzultációt!

A ProfiNET előnye

Az automatizálás, vagy általánosságban a gyártási technológia nagy változáson megy keresztül napjainkban. A már több évtizede jelen lévő decentrális perifériák lehetővé tették a részegységek intelligenciájának nagymértékű fokozását. Ez levette a terhet a kommunikációs és a központi adatfeldolgozó rendszerekről. Az igény az adatmennyiség és ezáltal a futtatott folyamatok szempontjából tovább emelkedett. Ennek kiszolgálására fejlesztették a PROFINET kommunikációs szabványt, amely a megelőző busztechnológiákhoz képest nagy előrelépést jelentett az integritás terén, valamint nagy számú ethernet képes eszközt képes implementálni.

Többféle kommunikáció

Szinte korlátlan flexibilitás és integrálhatóság.

Megbízhatóság

Magas rendelkezésre állás.

Diagnosztika

Jól analizálható és diagnosztizálható.

A jövőben az ethernet jelenléte a gyártásban nem a technológia egyik lehetősége, vagy építőköve lesz, hanem egy folyamata annak. Egy folyamatosan formálódó, fejlődő redszer lesz épp úgy, mint ma a logisztika vagy a termelés tervezés. A logikusan és előrelátóan tervezett és kivitelezett hálózat súlyponti kérdés. A flexibilitás és a lehetőség a fejlesztésre, bővítésre a rendszer tervezésekor befektetett tőke, illetve energia sokszorosát téríti vissza az utólagos beavatkozásokhoz képest, melyek akkor válnak szükségessé, ha az előrelátó tervezést elmulasztjuk. Tekintsenek erre épp úgy, mint a villamos betápra egy új gépegységhez. Energetikailag csatlakozni fog a gép az üzemhez, kommunikációs oldalról is meg kell majd tennie modern ipari környezetben. 

Bízza ránk akár meglévő hálózata felmérését, diagnosztikáját, vagy új, megvalósításra váró projektje tervezését, kivitelezését!

Miért minket válasszon?

R

Stabilitás

R

Megbízhatóság

R

Progresszivitás

A valós teljesítmény és tudás értékelése, az adott szó hitele, az átláthatóság és a tisztelet, a fenntarthatóság, és a hosszú távú gondolkodás, ami minket jellemez.

Rólunk mondták

Hitelesség

Tervezett, dokumentált és tesztelt megoldásaink alapján nincsenek “apróbetűk”, helyettük átláthatóság és konzekvencia.

Progresszívitás

Hozzáállásunkban, munkánkban a progresszívitásra, önállóságra törekszünk.

A-Z-ig támogatjuk

Az ipar 4.0 bevezetése a magyar iparban terepi szintről indulva, IT biztonságon át egészen az alkalmazásokig.

Árajánlatot kérne? Kérdése van?

Kérjük, kattintson az alábbi gombra és küldje el nekünk üzenetét!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Prediktív karbantartás

Értesüljön a változásokról még a hiba bekövetkezte előtt!

Részletek

Ipari hálózatok

A digitalizáció alapja a terepi kommunikáció. Legyen minőségi és felügyelt!

Részletek

Hálózatdiagnosztika

Ipari kommunikáció analízis, hibakeresés és javítás.

Részletek

éve a jövőért

3

sikeres projekt

+250

hozzáértés

100%

Hírek

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Az ipari hálózatok biztonságos üzemeltetéséhez fontos mindenkor ismerni azok állapotát. Az Indu-Sol által készített, PROFINET certifikációval is rendelkező PROmesh P10 ipari ethernet switch megbízhatóan irányítja a kommunikációt homogén és konvergens hálózatokban,...

Új technológiát mutat be az Automotive Hungary-n a Time 4 Upgrade

Új technológiát mutat be az Automotive Hungary-n a Time 4 Upgrade

November 16-18. között rendezik meg az idei évben az Automotive Hungary kiállítást a Hungexpo területén. 2020 tavaszától kezdve az idei nyárig a koronavírus-járvány miatt csak korlátozott számban és megkötésekkel lehetett tartani fizikai eseményeket, így a rendezvényt...

Ipar 4.0 – új kihívások az automatizálás számára

Ipar 4.0 – új kihívások az automatizálás számára

A 4. ipari forradalom, amit ipar 4.0-nak is hívnak, egy olyan fejlesztést foglal magába, mely során a gyártó vállalat a hálózati -és automatizálási fokozatot az értékteremtésben olyan magasra emeli, hogy az intelligens gépek és berendezések a digitális...

Nem küldünk felesleges SPAM leveleket!