Karbantartás

Terepi és ipari hálózatok prediktív jellegű
karbantartásának tervezése, kivitelezése

Miért fontos a megelőző karbantartás?

Az ipari hálózatok váratlan meghibásodása az automatizált berendezések és gyártósorok esetében súlyos anyagi és időbeli veszteséggel járhat. Ezért – ipar 4.0 esetében különösen fontos, hogy a terepi informatikai rendszerek folyamatos diagnosztika mellett, megelőző jelleggel karban legyenek tartva. Másik fontos aspektusa a terepi IT rendszerek biztonsága, melynek naprakészen tartása elemi érdek. Az IT karbantartások tervezése és kivitelezése szükséges a hatékony működéshez. Mi ebben segítünk német partnerünk az Indu-Sol  támogatásával.

Gépkarbantartás

Vállalunk gyakorlati karbantartási tevékenységet, legyen szó rendszeres karbantartásról (TPM), vagy javítási munkákról. 

Hogy ügyfeleinknek legyen támpontjuk, amikor karbantartási munkákkal terveznek minket megbízni, felsorolunk alább néhány olyan technológiát, amivel rendszeresen dolgozunk: mechanikus prések (szervo hajtással), automata esztergák/marógépek, SEW motoros hajtóművek és a hozzájuk tartozó hajtások, Indradrive hajtásrendszerek, Siemens S7, ethernet hálózatok, PROFINET hálózatok, PROFIBUS hálózatok, KUKA Quantec robotok, útmérő rendszerek, pozícionáló rendszerek, optikai ellenőrző rendszerek, pneumatikus rendszerek, hidraulikus rendszerek, fogasszíjas/laposszíjas szállítószalagok, kenőanyagok, csapágytechnika, vákuumos alkatrész rögzítés stb. A következő gyártók berendezéseivel dolgozunk: Siemens, SEW, Bucher, Bosch-Rexroth, Oswald, Ortlinghaus, Schuler, Festo, SMC, VMT, Elbe, Foro-Siegling, KUKA, Murr, Balluf, Turck, Phoenix stb.

Komplex problémákra letisztult megoldás

A villamos, IT, illetve mechanikai karbantartás területén rengeteg tapasztalatra tettünk szert az utóbbi évek alatt. Automatizált fémmegmunkáló gépeket, gépsorokat, szervópréseket, robotokat, transzfereket tartottunk és tartunk üzemben multinacionális környezetben. A sikeres működéshez pedig elengedhetetlen a problémacentrikus, jól dokumentált és követhető, valamint a fenttartható megközelítés, amit munkánkban is képviselünk. Ezért is alkottuk meg saját fejlesztésű karbantartás irányító rendszerünket, amely a karbantartás számára szükséges összes releváns információt tartalmazza, követi a digitalizációs trendeket és kiszolgálja a szervezetet a vezetőjétől, az operatív résztvevőkig, a „TAMMS”- t. 

Tervezés

Karbantartás tervek készítése, TPM tervezés

Oktatás

Személyzet fejlesztése, oktatása karbantartással kapcsolatban

Gyakorlati kivitelezés

Vállalunk rendszeres karbantartást (TPM)

ÁLLAPOTFELÜGYELET ÉS PREDIKTÍV KARBANTARTÁS

 

PdM – Predictive Maintenance & CBM – Condition Based Maintenance

Az egyre összetettebb és drágább gépekkel, valamint az egyre növekvő gyártási volumenben már nem gazdaságos és nem is indokolt a merev ciklusú karbantartás üzemeltetése. 

A megváltozott termelési és ügyfélkiszolgálási folyamatok új vállalatvezetési és karbantartásszervezési hozzáállást igényelnek. A legnagyobb változás a pontos tervezhetőség biztosítása! Vagyis súlyponti- sok esetben a legfontosabb paraméter- a gyártás, vagyis a rendelkezésreállás tervezhetősége lett. Egyszerűen megfogalmazva:

„Mindenképp elromlik, csak tudjuk előre mikor teszi ezt!”

Gyakorlatilag az elérhető terepi és irányítási technológiák már kiszorítják a piacról a statikus/klasszikus megelőző karbantartást.

A „TAMMS teljes mértékben képes lefedni egy operatív karbantartás igényeit.

A rendelkezésre álló eszköz és munkaerő parkunk, alacsony feszültségű automatizált rendszerek karbantartását teszi lehetővé. Hogy ügyfeleinknek legyen támpontjuk, amikor karbantartási munkákkal terveznek minket megbízni, felsorolunk alább néhány olyan technológiát, amivel rendszeresen dolgozunk: mechanikus prések (szervo hajtással), automata esztergák/marógépek, SEW motoros hajtóművek és a hozzájuk tartozó hajtások, Indradrive hajtásrendszerek, Siemens S7, ethernet hálózatok, profinet hálózatok, KUKA Quantec robotok, útmérő rendszerek, pozícionáló rendszerek, optikai ellenőrző rendszerek, pneumatikus rendszerek, hidraulikus rendszerek, fogasszíjas/laposszíjas szállítószalagok, kenőanyagok, csapágytechnika, vákuumos alkatrész rögzítés stb. A következő gyártók berendezéseivel dolgozunk: Siemens, Indu-Sol, Hilscher, SEW, Bucher, Bosch-Rexroth, Oswald, Ortlinghaus, Schuler, Festo, SMC, VMT, Elbe, Forbo- Siegling, KUKA, Murr, Balluf, Turck, Phoenix stb.

Engedje, hogy pénzt és időt takarítsunk meg Önnek az ipari karbantartással! 

Miért minket válasszon?

R

Stabilitás

R

Megbízhatóság

R

Progresszivitás

A valós teljesítmény és tudás értékelése, az adott szó hitele, az átláthatóság és a tisztelet, a fenntarthatóság, és a hosszú távú gondolkodás, ami minket jellemez.

Rólunk mondták

Hitelesség

Tervezett, dokumentált és tesztelt megoldásaink alapján nincsenek “apróbetűk”, helyettük átláthatóság és konzekvencia.

Progresszívitás

Hozzáállásunkban, munkánkban a progresszívitásra, önállóságra törekszünk.

A-Z-ig támogatjuk

Az ipar 4.0 bevezetése a magyar iparban terepi szintről indulva, IT biztonságon át egészen az alkalmazásokig.

Árajánlatot kérne? Kérdése van?

Kérjük, kattintson az alábbi gombra és küldje el nekünk üzenetét!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Prediktív karbantartás

Értesüljön a változásokról még a hiba bekövetkezte előtt!

Részletek

Ipari hálózatok

A digitalizáció alapja a terepi kommunikáció. Legyen minőségi és felügyelt!

Részletek

Hálózatdiagnosztika

Ipari kommunikáció analízis, hibakeresés és javítás.

Részletek

éve a jövőért

3

sikeres projekt

+250

hozzáértés

100%

Hírek

Ipari hálózatok – a digitalizálás idegrendszere

Ipari hálózatok – a digitalizálás idegrendszere

1: A PROnetplan hálózat tervező szoftver kezelő felületeMinden vállalat tudja, hogy termelési rendszereinek folyamatos digitalizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy a jövőben is helyt tudjon állni a piacon. Át kell gondolni a meglévő struktúrákat, újakat kell létrehozni,...

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Az ipari hálózatok biztonságos üzemeltetéséhez fontos mindenkor ismerni azok állapotát. Az Indu-Sol által készített, PROFINET certifikációval is rendelkező PROmesh P10 ipari ethernet switch megbízhatóan irányítja a kommunikációt homogén és konvergens hálózatokban,...

Nem küldünk felesleges SPAM leveleket!