TAMMS

A jövő karbantartási rendszere

Mi az a TAMMS?

A TAMMS a CMMS, a TPM elmélet ipari kommunikációval kiegészített digitális gyár koncepcióját egybeágyazó, karbantartás igényeire szabott megfigyelő, diagnosztikai és átfogó management rendszer. A karbantartási folyamatok és a CMMS egy közös platformon való megjelenítése egyetlen közös adatbázissal a háttérben. Így lehetővé téve az összekapcsolt adatokat és a kiterjesztett automatizmust a karbantartás folyamataiban. Mindezt egy központosított és könnyen kezelhető felületen.

TotallyTeljes terepi diagnosztika, megjelenítés, munkaszervezés, munkakövetés, raktáradatbázis, gépadatbázis, dokumentációk, nyomonkövetés, Condition Monitoring.

AutomatedPrediktív diagnosztika, automatizált üzenetgenerálás, karbantartás ütemezés, riportálás, E-Mail/SMS.

Maintenance Management System – karbantartás valós igényeire és azok minél inkább automatizált kiszolgálására tervezett rendszer.

A TAMMS felépítése és opciók

TAMMS szerkezete

A software egy web alapú alkalmazás, amely így platform függetlenül, bármilyen eszközön megjelenhet.

Például Mac-en, PC-n, vagy mobil eszközön egyaránt.

A felhasználó felépítheti/deklarálhatja a komplett menedzselni kívánt üzemét, vagy üzemeit és telephelyeit. Ezeken belül létrehozhat részlegeket és vertikálisan, tetszőleges mértékben meghatározhatja annak komponenseit.

Például: Autógyár Brüsszelben/R55 Csarnok/Présüzem/887- es Préssor/1- es Prés/Húzópárna/Hidraulika/Szervórendszer.

Ezen deklaráció teljesen üzem és témafüggetlen. Bármilyen gyártó és termelő egység leképezhető benne. Ezen struktúra bekerül az adatbázisba és dinamikusan hozzárendelhető objektummá válik.

TAMMS Backend

Az alkalmazás háttere egy backend szerver alkalmazás. Ez végzi az adatok rögzítését, analízisét és a megjelenítés számára a kiszolgálásukat. A teljes adatbázis kezelését és az adatok elérését, riportokat.

A rendszer ezen része végzi az összegyűjtött adatok rögzítését és elemzését. Mind határérték figyeléssel, mind pedig a hosszú időtartományban rögzített adatok automatikus elemzését. Ehhez több algoritmus van fejlesztve, melyek az adott fizikai folyamatok jellemzőihez igazított matematikai összefüggések által valószínűsítik a jövőbeni állapotukat. Például egy folyadék várható elfogyását aktív szintmérés alapján, vagy rezgésdiagnosztikai jelekből egy motor meghibásodását.

TAMMS DB

A rendszer adatbázisa, ahol az összes szükséges adat tárolásra kerül.

TAMMS műszaknapló

Mint a legtöbbet használt funkció

Átlátható és modern, a minél egyértelműbb, gyorsabb és tartalmasabb információ átadáshoz!

Egy kattintásos készre jelentés, kép és dokumentáció csatolás, alkatrész hozzárendelés.
A műszaknaplóban jelennek meg a felhasználók által létrehozott bejegyzések a generált TPM pontok és a prediktív folyamatok által meghatározott automatizáltan generálódó üzenetek is. Ez a felület a kvázi aktívan elvégzendő feladatok megjelenése.
A felület adatok alapján szűrhető. Melyik részleghez, emberhez, műszakhoz, vagy géphez tartozó bejegyzések jelenjenek meg.

TPM menüpont

A nem TAMMS és prediktív alapokon nyugvó TPM pontok létrehozásának és kezelésének helye. Tulajdonságainak nagy részét a felépített gépstruktúrából és adatbázisból kapja. 

Paraméterei között szerepelnek a teljes ütemezést kielégítő opciók. Név és műszaki hely hozzárendelésének lehetősége mellett meg lehet adni az ismétlési gyakoriságot, az időkeretet, szükséges anyagokat és alkatrészeket. Valamint lehetőség van képek és dokumentumok csatolására.

Tervezés

Karbantartási munkák és tervek készítése

Diagnosztika

Terepi és prediktív diagnosztika

Gyakorlati kivitelezés

Automatizált karbantartás

TAMMS & Ipar 4.0 – adatgyűjtés és elemzés

A TAMMS rendszer jövőorientált és modern karbantartási trendeket integráló szekciója.
Képes integrálódni a vállalati IT infrastruktúra mindhárom szegmensébe mindezt a vonatkozó nemzetközi adatbiztonsági szabványok betartása mellett. Ezáltal lehetőség nyílik az állapot alapú karbantartásra és „condition monitoring” üzembe helyezésére. Ezen opcióval a TPM időalapú, statikus ütemezése dinamizálásra kerül, segítségével nagyban javítható a karbantartás hatásossága, dokumentáltsága és csökkenthetők költségei.
 
Raktár modul
A karbantartás másik nagyon fontos témája a pótalkatrész management.
Rendszerünkbe beápolhatja teljes készletét, követheti fogyásukat és utánrendeléseit. Az alkatrészek megbízásokhoz köthetők, így követhetővé válik felhasználásuk és szükségességük.

Engedje, hogy pénzt és időt takarítsunk meg Önnek a TAMMS rendszerrel! 

Miért minket válasszon?

R

Stabilitás

R

Megbízhatóság

R

Progresszivitás

A valós teljesítmény és tudás értékelése, az adott szó hitele, az átláthatóság és a tisztelet, a fenntarthatóság, és a hosszú távú gondolkodás, ami minket jellemez.

Rólunk mondták

Hitelesség

Tervezett, dokumentált és tesztelt megoldásaink alapján nincsenek “apróbetűk”, helyettük átláthatóság és konzekvencia.

Progresszívitás

Hozzáállásunkban, munkánkban a progresszívitásra, önállóságra törekszünk.

A-Z-ig támogatjuk

Az ipar 4.0 bevezetése a magyar iparban terepi szintről indulva, IT biztonságon át egészen az alkalmazásokig.

Árajánlatot kérne? Kérdése van?

Kérjük, kattintson az alábbi gombra és küldje el nekünk üzenetét!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Prediktív karbantartás

Értesüljön a változásokról még a hiba bekövetkezte előtt!

Részletek

Ipari hálózatok

A digitalizáció alapja a terepi kommunikáció. Legyen minőségi és felügyelt!

Részletek

Hálózatdiagnosztika

Ipari kommunikáció analízis, hibakeresés és javítás.

Részletek

éve a jövőért

3

sikeres projekt

+250

hozzáértés

100%

Hírek

Ipari hálózatok – a digitalizálás idegrendszere

Ipari hálózatok – a digitalizálás idegrendszere

1: A PROnetplan hálózat tervező szoftver kezelő felületeMinden vállalat tudja, hogy termelési rendszereinek folyamatos digitalizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy a jövőben is helyt tudjon állni a piacon. Át kell gondolni a meglévő struktúrákat, újakat kell létrehozni,...

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Menedzselhető ipari ethernet switch folyamatos vezetékfelügyeletre

Az ipari hálózatok biztonságos üzemeltetéséhez fontos mindenkor ismerni azok állapotát. Az Indu-Sol által készített, PROFINET certifikációval is rendelkező PROmesh P10 ipari ethernet switch megbízhatóan irányítja a kommunikációt homogén és konvergens hálózatokban,...

Nem küldünk felesleges SPAM leveleket!