INBLOX® Basic Repeater

Alapszintű átjátszó LED diagnosztikával

Leírás

Napjainkban elengedhetetlen a modern gyártó- és ipari létesítmények megbízható és zavartalan működése. Ezért a világos strukturálás és monitorozás nemcsak hasznos a szemünkben, hanem sürgősen szükséges is. Az INBLOX® Basic Repeater nyilvánvalóan megfelel ezeknek a követelményeknek.
A magasabb intelligenciával nem rendelkező fejmodul elsősorban ismétlőként szolgál, a kompatibilis Diag Rep bővítőmodul pedig lehetővé teszi a LED-es diagnosztikát. A Basic Repeater akár öt galvanikusan leválasztott szegmenst hoz létre csillagszerkezetben.
Bővítő modulok
DP Diag Repeater X1
A sub-D csatlakozóval ellátott DP Diag Rep X1 modul egy szegmenst nyithat. Legfeljebb öt bővítőmodul csatlakoztatható a Basic Repeaterhez, így hálózatonként akár 10 szegmens is biztosítható. A LED-ek egyszerű diagnózist és ellenőrzést tesznek lehetővé.
DP Diag Repeater X2
A két sub-D csatlakozóval ellátott DP Diag Rep X2 modul két-két szegmenst nyithat. Legfeljebb öt bővítőmodul csatlakoztatható a Basic Repeaterhez, így hálózatonként akár 15 szegmens is biztosítható. A LED-ek egyszerű diagnózist és ellenőrzést tesznek lehetővé.
DP Diag Repeater X4
A DP Diag Rep X4 bővítőmodul négy csatlakozóval rendelkezik, így négy szegmenst nyithat. A Basic Repeaterhez akár öt DP Diag Rep modul is csatlakoztatható, így hálózatonként 25 szegmens hozható létre. A LED-ek egyszerű diagnózist és felügyeletet tesznek lehetővé, és mutatják a terepi busz állapotát és a hálózat állapotát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INBLOX® Basic Repeater” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük