INBLOX® INspektor® DP / PA

A PROFIBUS DP/PA diagnosztikája és paraméterbeállítása

Leírás

Napjainkban az üzemeltetők, tervezők és karbantartók által a hálózat stabilitásával szemben támasztott követelmények sokkal magasabbak. Környezeti hatások, mint a hő, páratartalom, agresszív levegő, számtalan váltakozó hajlítási igénybevétel, rezgések, porkábelek és terepi eszközök.
A tárgy egy figyelmeztetés a tervezett karbantartás elmulasztására. Ezért az INBLOX® INspektor® egy egyszerű és hatékony megoldást kínál.
Az állandó PROFIBUS felügyelet alapja az intelligens E-head modul. Integrált webszervert biztosít, amely minden szegmens PROFIBUS hálózati minőségét megjeleníti. A kezelő képes kiértékelni a korábbi távirathibákat, a távirat-ismétléseket, az eszközök újraindítását vagy az éllépéseket. A hálózati hozzáféréssel (Ethernet kapcsolat) rendelkező E-head modul webes felületen jelenik meg pl. hálózat áttekintése és eszközmátrixa. A fejmodul különböző lehetőségeket biztosít a felhasználó figyelmeztetésére a hálózat állapotának romlása esetén.
A bővítőmodulok kombinációjától függően az INBLOX® INspektor® számos további követelmény teljesítését teszi lehetővé a PROFIBUS hálózati topológiával kapcsolatban:
Tiszta kijelző LED-en keresztül
Fizikai hálózat diagnosztika
Távoli hozzáférés
Állandó felügyelet
INBLOX® Minta felügyeleti konfiguráció
A következő kombinációs lehetőségek példák a modulok kényelmével és intelligencia szintjével kapcsolatos követelményektől függően. Az összes modul különböző változatokban kombinálható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INBLOX® INspektor® DP / PA” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük