INBLOX® Intelligent Repeater

Logikai táviratfigyeléssel

Leírás

Napjainkban elengedhetetlen a modern gyártó- és ipari létesítmények megbízható és zavartalan működése. Ezért a világos strukturálás és monitorozás nemcsak hasznos a szemünkben, hanem sürgősen szükséges is. Az INBLOX® alapvető többszörös átjátszóként a terepi busz hasznos átstrukturálását, valamint az összes szegmens alapdiagnózisát LED-en keresztül, valamint a webes interfészen keresztüli logikai telegram elemzést biztosítja.
Legfeljebb öt bővítőmodul csatlakoztatható az E-head modulhoz. Az E-head és az integrált webszerver számos módot használ arra, hogy figyelmeztesse a felhasználót a hálózat meghibásodása esetén, pl. e-mailben vagy SNMP csapdában. Az intelligens E-head modul az állandó PROFIBUS felügyelet alapját képezi.
Bővítő modulok a logikai kiértékeléshez
DP Diag Repeater X1
A sub-D kimenettel rendelkező DP Diag Rep X1 modul egy szegmenst nyithat. Az E-head modulhoz akár öt DP Diag Rep X1 modul is csatlakoztatható, így hálózatonként 5 szegmens hozható létre. A modul minden szegmensben egyértelmű hibakiosztással figyeli a master rendszer logikai kommunikációját. A kezdeti egyszerű diagnosztikát és felügyeletet LED-ek teszik lehetővé, amelyek a terepi busz állapotát és a hálózat állapotát mutatják.
DP Diag Repeater X2
A két sub-D kimenettel rendelkező DP Diag Rep X2 modul két szegmenst nyithat. Az E-head modulhoz akár öt DP Diag Rep X2 modul is csatlakoztatható, így hálózatonként 10 szegmens hozható létre. A modul minden szegmensben egyértelmű hibakiosztással figyeli a master rendszer logikai kommunikációját. A kezdeti egyszerű diagnosztikát és felügyeletet LED-ek teszik lehetővé, amelyek a terepi busz állapotát és a hálózat állapotát mutatják.
DP Diag Repeater X4
A DP Diag Rep X4 bővítőmodul négy csatlakozóval rendelkezik, és négy szegmenst nyithat. Az E-head modulhoz akár öt DP Diag Rep X4 modul is csatlakoztatható, így hálózatonként 20 szegmens hozható létre. A kezdeti egyszerű diagnosztikát és felügyeletet LED-ek teszik lehetővé, amelyek a terepi busz állapotát és a hálózat állapotát mutatják.
Bővítő modulok logikai és fizikai kiértékeléshez
DP Diag+ Repeater
A DP Diag+ Rep bővítmény D-szubminiatűr csatlakozóval van ellátva, így egy szegmenst nyithat. A webes felületen keresztül megjeleníthető a készülék mátrixa és kiolvashatóak a vonatkozó diagnózisok (hibatelegramok ismétlődő táviratok stb.). A buszfizika is először állandóan figyelhető, és a minőségi jellemzők oszlopdiagramja vagy oszcilloszkópos felvétel segítségével megjeleníthető. A riasztási LED a megfigyelés során diagnosztizált hibákat jelzi.
PA Diag+ modul
A PROFIBUS PA Diag+ modul két PA szegmens egyidejű figyelésére, elemzésére és megjelenítésére képes. A PROFIBUS DP-hez hasonlóan a PROFIBUS PA is elemzi és kiértékeli a logikai paramétereket. A hibaüzeneteken és ismétlődő telegramokon kívül az egyes készülékek és készülékhibák diagnosztikai üzeneteit tartalmazza.
További bővítő modulok
Riasztó modul Jel
A riasztómodul négy csatlakozóval rendelkezik, és terminálonként egy INBLOX® modul felügyeletére képes. Riasztás esetén a riasztási LED addig világít, amíg a webes interfészen keresztül manuálisan törlésre nem kerül, vagy a reset bemenetet nem működtetik. Az E-head webes felülete a megfelelő modul kiválasztására szolgál az adott eszköz és részletes információk megjelenítéséhez.
DP Diag Master
A DP Diag Master / DP Diag Twin-Master modul használata a PROFIBUS DP-hez lehetővé teszi az FDT/DTM paraméterezést az összes elemzéssel párhuzamosan. Így lehetőség van eszközök és modulok paraméterezésére és konfigurálására Etherneten keresztül 2. mesterosztályként. Ez a modul egy modulban egyesíti a paraméterezést és a logikai felügyeletet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INBLOX® Intelligent Repeater” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.