MULTIrep, PROFIBUS repeater / hubs

Jobb szerkezet. Stabilabb működés. Integrált hibaelnyomás.

Leírás

A PROFIBUS átjátszók MULTIrep X2, X5 és X7 nem csak a modern, rugalmas PROFIBUS kábelezés minden követelményét teljesítik. Az integrált zavarszűrő funkciónak köszönhetően az adatkommunikáció lehető legnagyobb stabilitását is biztosítják.
Az integrált diagnosztikának, a jól látható állapotjelző LED-nek és az automatikus interferencia-elnyomásnak köszönhetően a MULTIrep PROFIBUS átjátszók egyszerű és célzott hibaelhárítást tesznek lehetővé.
Ezen átjátszók használata lehetővé teszi a PROFIBUS hálózat maximum 126 állomásra való kiterjesztését, valamint a sebességfüggő kábelhossz meghosszabbítását. Szegmensenként legfeljebb 32 állomás (31 + átjátszó) engedélyezett. A MULTIrep a feszültségjelet két, öt vagy hét irányban regenerálja és a PROFIBUS szabványos szintre emeli. Fizikailag ez akár hét szegmenst eredményez, amelyek galvanikusan el vannak választva egymástól.
A MULTIrep sorozat legfontosabb jellemzői
PROFIBUS projektjének kiterjesztése akár 126 állomásra (csillagszerkezet lehetséges)
Jelstabilizálás / -regenerálás a problémamentes adatkommunikációért
A PROFIBUS adatforgalom logikai és fizikai anomáliáinak jelentése
Hibaszigetelés az egyes szegmenseken automatikus szűréssel
Egyszerűsített diagnosztika és gyorsított hibaelhárítás a hibaállapottal rendelkező szegmens lehatároláson keresztül
MULTIrep X2
Cikksz. 110030010
Kompakt PROFIBUS átjátszó 2 szegmenshez
MULTIrep X5
Cikksz. 110030009
PROFIBUS-Repeater/-Hub akár 5 szegmenshez
MULTIrep X7
Cikksz. 110030011
PROFIBUS-Repeater/-Hub akár 7 szegmenshez
A MULTIrep sorozat a kompakt X2 alap ismétlővel és az X5 és X7 többszörös átjátszókkal ideális alapot képez egy robusztus csillag alakú PROFIBUS topológiához. A kompakt kialakítás mellett a MULTIrep átjátszók könnyű kezelhetőségükkel is meggyőznek. A PROFIBUS kábelezést a jól bevált és robusztus D-SUB csatlakozók valósítják meg. Nincsenek hibára hajlamos DIP-kapcsolók vagy kapocspontok. A MULTIrep sorozat különlegessége az integrált diagnosztikai funkció. Az adatforgalmat folyamatosan figyelik, és az egyes szegmensek állapotát LED-ek jelzik.
Szakértői tanács: Használja a MULTIrep átjátszó D-Sub csatlakozóit plug&play hozzáférésként a PROFIBUS mérési pontokhoz – további telepítési erőfeszítés nélkül. PG interfésszel rendelkező 9 tűs D-Sub csatlakozó használatakor a szükséges mérési hozzáférést közvetlenül az átjátszónál hozza létre.
Figyelem: A pontos diagnosztikai méréshez vagy hibaelhárításhoz minden szegmens elején és végén egy nem reaktív mérőpontra van szüksége.

További információk

Szegmensszám

2, 5, 7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MULTIrep, PROFIBUS repeater / hubs” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük