PROFIBUS-INspektor® NT DP

Felügyeleti és diagnosztikai eszközként a PROFIBUS-INspektor® NT észleli az összes aktív eszközt a hálózatban, és megjeleníti azokat egy integrált webes felületen keresztül.

Leírás

A PROFIBUS-INspektor® NT-vel jól fel van szerelve, hogy PROFIBUS rendszereivel zavartalanul „nyugdíjba érjen”. A kompakt változat egyetlen eszközben egyesíti a diagnosztizáláshoz, riasztáshoz és a PROFIBUS adatok kiolvasásához szükséges összes funkciót. Ez a funkcióválaszték azt jelenti, hogy a PROFIBUS Inspektor® NT mobil alkalmazásokhoz, valamint átvételi és szervizcélokhoz is használható.

A PROFIBUS-INspektor® NT diagnosztikai eszköz rögzíti PROFIBUS hálózatát az összes aktív eszközzel, és egy beágyazott webes felület segítségével egyértelműen megjeleníti azokat. Passzív adatgyűjtőként figyeli a logikai adatforgalmat, és figyelmezteti Önt a meghibásodás első jeleire – nem csak akkor, ha PROFIBUS rendszere már meghibásodott. A PROFIBUS-INspektor® NT lehetővé teszi az összes minőséggel kapcsolatos esemény teljes online elemzését, mint például:

Hiba táviratok
Táviratismétlések
Eszközhibák
Eszközdiagnosztikai adatok
Újraindul
BUS ciklusidők

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROFIBUS-INspektor® NT DP” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük