PROFINET DiagnosticDUO online

A topológia és diagnosztika csapatmunkája

Leírás

Egyedi a piacon!
Első alkalommal jelenik meg minden egyes eszköz kommunikációs minőségének állapota topológiatérképen. Diagnosztika egy pillantással…a PROFINET DiagnosticDUO-val.
A csomag úgy működik, mint egy navigációs rendszer a PROFINET telepítéséhez, és célzottan és gyorsan elvezeti Önt a rendszer minden meghibásodási pontjához – a megbízható működés és a rendellenességek esetén a gyors reakció érdekében. Az élő topológia és a diagnosztikai kijelző csapatmunkájának köszönhetően minden PROFINET csomópont pozíciója azonnal látható, emellett az egészségi állapotot a közlekedési lámpák színei jelzik.
A PROscan® Active V2 szoftver kéz a kézben működik a PROFINET-INspektor® NT-vel. A topológia szoftver bármikor aktuális, 360 fokos nézetet biztosít a rendszerről, beleértve a csomópontokról és a csatlakozásokról szóló átfogó információkat, mint például az IP/MAC-cím, a vonalmélység, a kábelhosszak, a csillapítási tartalékok stb. Ezen túlmenően a közlekedési lámpák színei minden csomóponton megjelenítik az egészségi állapotot. Ennek alapja a logikai táviratforgalom, amelyet a PROFINET-INspektor® NT folyamatosan elemzik és felügyel. Hálózati terhelés, adatátviteli sebesség, adatátviteli vagy távirati rezgés, táviratismétlés, hibaüzenet, diagnózis és eszközhiba esetén a kijelző sárga vagy piros színűre vált.
Ne hagyja ki akciós ajánlatunkat, mert az állandó használat biztosítja rendszere megbízható működését.
A PROFINET DiagnosticDUO a következőket tartalmazza:
PROscan® Active V2
PROFINET-INspektor® NT

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROFINET DiagnosticDUO online” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük